Daglenzen

Geniet van je bewegingsvrijheid met daglenzen. Daglenzen werp je weg na eenmalig gebruik en zijn ideaal als je slechts af en toe lenzen wil of kan dragen. Of als je allergisch bent aan onderhoudsvloeistoffen.

Daglenzen + s p o r t
Tijdens het sporten heb je graag een breed gezichtsveld en grote bewegingsvrijheid. Dan kies je toch gewoon voor daglenzen. In tegenstelling tot je bril beslaan ze niet en hebben ze geen montuur die kan verbuigen omdat je er per ongeluk op gaat zitten. En het mooiste van alles: na het sporten werp je de lenzen gewoon weg en kan je je bril weer opzetten!

Daglenzen + z o n
Om je ogen en de dunne huid eromheen te beschermen tegen schadelijke uv-stralen, is een grote en goede zonnebril van essentieel belang! Met daglenzen krijg je een onbeperkte keuze in zonnebrillen en heb je geen zonneglazen op sterkte meer nodig.

Daglenzen + h y g i ë n e
Omdat je iedere dag een nieuwe steriele lens aanbrengt, is onderhoud verleden tijd. Je loopt dus ook geen risico op onjuist reinigen en besmetting. Prima geschikt voor gevoelige ogen!

Daglenzen + ho o i k o o r t s
Heb je last van hooikoorts? Dan bieden daglenzen je het meeste comfort. Want je moet niet steeds opnieuw dezelfde lenzen op je rode, geïrriteerde ogen leggen. Elke dag weer een nieuw begin!

Daglenzen + b r i l
Af en toe een dagje zonder bril? Geen probleem. ‘Mix & match’ met daglenzen! Kies van dag tot dag waar jij zin in hebt: je hippe optische bril, je comfortabele zonnebril of gewoon eens even geen bril!