lapperre

Net zoals uw zicht soms ongemerkt achteruit gaat, wordt ook uw gehoor stilletjes aan slechter. Vaak zonder dat je het echt merkt… Of toch? Misschien zet je de televisie een beetje harder? Of heb je het soms moeilijk om te verstaan wat er gezegd wordt in gezelschap? Dan is het tijd voor een hoortest.

De meeste mensen met beginnend gehoorverlies horen nog wel, maar verstaan minder goed. Dit kan echter makkelijk verholpen worden. En daarvoor kan je ook bij Optiek Sofie terecht! Lapperre-audioloog Delphine is 2 keer per week aanwezig in de winkel. Op basis van een aantal professionele tests brengt zij uw hoorprofiel in kaart en adviseert zij jou een hooroplossing op úw maat. Die kan je 1 maand vrijblijvend testen, zonder enige aankoopverplichting.

U kunt op afspraak bij Delphine terecht op dinsdag van 14u tot 17u en op vrijdag van 9u tot 12u30. Zo kan zij ruim de tijd voor u uitrekken. Voor onderhoud en toebehoren van uw toestellen en voor algemene gehoorbescherming kunt u gewoon langskomen.
Maak nu een afspraak per mail of telefonisch op 055-495068

Doe hier een online hoortest

lapperre.be