Optiek Sofie is jarig en trakteert!

Het is deze maand al 12 jaar sinds ik de winkel van mijn vader overnam. Het gaat zodanig snel voorbij, dat ik de 10e én de 11e verjaardag vergat te vieren 😉 Maar deze keer neem ik wel de tijd om jullie uitgebreid te trakteren, van dinsdag 22 tot zaterdag 26 oktober strooi ik met geschenken voor iedereen!

Op dinsdag 22, donderdag 24 en vrijdag 25 zijn het Lapperre-hoordagen. Dit wil zeggen dat iedereen welkom is om een gratis hoortest te laten afnemen. Bij voorkeur op afspraak (per tel 055-495068, per email of live in de winkel), maar kom je langs ‘op den bots’, dan proberen we wel nog een plaatsje vrij te maken.

Op dinsdag 22, donderdag 24, vrijdag 25 maar ook op zaterdag 26 kan iedereen terecht om zijn zicht te laten controleren. Ook liefst op afspraak, maar idem als hierboven, indien mogelijk maken we zo ook een plaatsje vrij. Een afspraak maken kan per telefoon (055-495068), email of live in de winkel, maar je kan zelf ook een plaatsje kiezen in de agenda.

Nog nooit gezien, is de kids-namiddag op woensdag 23 oktober. De Optiek Sofie 4 Kids-kindjes zijn tussen 14u en 17u welkom om samen feest te vieren! Inschrijven kan hier.

Maar het echte feest is pas op zaterdagavond. Iedereen is welkom vanaf 19u voor een glaasje en een hapje. Ondertussen kan uiteraard de nieuwe collectie brillen worden bewonderd en gepast! Reserveren via deze link is gewenst 🙂

Wanneer zie ik júllie?

Sofie

#optieksofietrakteert