Welkom bij Optiek Sofie

Opgegroeid in het vak, besloot Sofie in 2007 de optiekzaak van haar vader over te nemen. Na meer dan 40 jaar, waarvan al meer dan 10 jaar onder de naam ‘Optiek Sofie’, is de zaak uitgegroeid tot een optiekzaak gekend voor haar originaliteit en uitstekende service.

Sofie kiest haar brillen zorgvuldig uit en is steeds op zoek naar vernieuwende collecties. Geen mainstream, wel namen als Theo Eyewear, Orgreen Optics, Etnia Barcelona, …

Ook kids en teens laat Sofie niet in de kou staan. Een uitgebreide collectie discrete én sprekende brillen staat tot hun beschikking.

Een vaste samenwerking met Essilor (Varilux) en Hoya resulteert in een goede kennis en een uitgebreid aanbod van alle soorten brillenglazen. Sofie streeft steeds naar het mooiste resultaat voor een correcte prijs.

Wil je naast je bril ook graag lenzen dragen, dan ben je hier uiteraard ook aan het juiste adres. Zachte lenzen, leeslenzen, harde lenzen, … Met de huidige vooruitgang in de lenzenwereld en een juiste kennis van zaken, kunnen bij bijna iedereen lenzen aangepast worden. Dankzij het partnership met LensOnline.be kan Sofie zo goed als elke lens aan een hele scherpe prijs leveren.

Welkom bij Optiek Sofie!