G l a z e n

Het aanbod glazen is minstens even ruim dan het aanbod aan brillen. Elke leverancier heeft zijn merk en dus zijn eigen specialiteiten. Dankzij deze verscheidenheid kan ik het beste van elkeen aanbieden. Hieronder een greep uit het aanbod aan specialiteiten.

Test vooraf jouw nieuwe multifocale glazen via VR en AR!
 

Dankzij de nieuwste virtual reality technologie kan ik jou het verschil tussen de verschillende kwaliteiten van multifocale brilglazen laten zien.

Goed, beter of best? Welke kies jij?

Naast de verschillen in multifocale glazen, kan je ook de verschillende kleurfilters en polarisatiefilters uittesten. 

Vraag ernaar in de winkel!

 
Bescherm jouw ogen tegen het schadelijk blauw-violet licht

De Care-producten van optoVision filteren tot 420nm van het schadelijk blauw UV-licht in het glas zelf. Net zoals bij de Formula Drive glazen zit er in het materiaal (kunststof) van het glas zelf een UV-filter verwerkt. 

Dit glas is te verkrijgen in zo goed als elke type unifocaal of multifocaal. Bovendien kan ook elke ontspiegeling erop gelegd worden.  

Voor mensen die bijkomend last hebben van nachtblindheid, raden wij het Formula Drive glas aan. Het glas bestaat uit hetzelfde materiaal, additioneel zijn er specifieke coatings toegevoegd die voor meer contrast en kleurwaarneming zorgen. Voor optimaal zicht bij nachtelijke verblinding. 

 
Onze ogen zijn niet gemaakt voor schermen

Van de smartphone tot de computer, de tablet, de televisie en andere apparaten heel wat mensen kijken verspreid over de dag 8 tot 10 uur naar een digitaal scherm, of voeren taken uit waarbij de focus ligt op het nabij kijken. 
Langdurig schermgebruik kan oogvermoeidheid veroorzaken, en al na 2 uur kunnen symptomen als oogirritatie, troebel zicht en hoofdpijn optreden.

De geavanceerde Sync III enkelvoudige brillenglazen van HOYA voldoen perfect aan uw dagelijkse kijkbehoeften voor ver en zijn uitgerust met een Boost Zone die inspeelt op de moderne kijkgewoonten.

De Boost Zone verhoogt geleidelijk aan de correctie, zodat uw oogspieren zich kunnen ontspannen en uw ogen makkelijker hun focus vinden. De spanning op de oogspieren neemt af en het kijkcomfort voor nabijtaken neemt toe. Een pluspunt in deze digitale wereld.

 
Formula Drive

Het menselijk oog is uiterst gevoelig voor verblinding. Zeker in het verkeer komen wisselende lichtomstandigheden vaak voor. Zo zorgen de lichten van de tegenliggers ervoor dat we 'tijdelijk verblind' worden. Tijdens de verblinding worden miljoenen staafjes en kegeltjes in ons netvlies overbelicht. Door die verblinding neemt de opmerkzaamheid af waardoor ons reactievermogen aanzienlijk vertraagt. Naast tijdelijke verblinding is ook nachtmyopie of nachtblindheid een gevaar voor u en de verkeersveiligheid. 

Formula Drive maakt komaf met deze nachtelijke verblinding en garandeert u meer zekerheid en rijplezier. 

Bovendien is dit glas ook een oplossing voor mensen met cataract, mensen die (postoperatief) lichtgevoelig zijn en dergelijke. Het glas bestaat uit hetzelfde materiaal als gebruikt wordt bij de care-glazen. Het verschil zit hem in de coating, bij Formula Drive maken we gebruik van iProtection blue Glare technologie waardoor er extra contrast en een betere kleurwaarneming ontstaat. 

 
Hoya MySelf

HOYA'S BESTE PROGRESSIEF GLAS. OP ALLE AFSTANDEN.

 

iD MySelf is het meest premium progressief glas van HOYA, dat innovatieve technologieën afstemt op de behoeften van brildragers. Een 100%  gepersonaliseerd glas met een uitstekend zicht als resultaat, tijdens alle activiteiten en op alle afstanden.

 
Eye Safe Plan

Dé ultieme garantie voor uw brilglazen

Neem nu een extra breuk- en diefstalverzekering voor uw brilglazen. 

Het Eye-Safe Plan is geldig voor 3 jaar, te rekenen van de dag van aankoop van de brilglazen en is niet verlengbaar. Tijdens de looptijd van het Eye-Safe Plan is er een maximum van 2 garantiebestellingen voorzien. Deze garantiebestelling is identiek aan de oorspronkelijke bestelling.

Anti-dampcoating
 

Iedereen die een bril draagt, kent het probleem: brillenglazen die aandampen.

Hoya biedt nu een ideale oplossing voor alle omstandigheden: een anti-dampcoating met nieuwe technologie om een helder zicht te bereiken in alle situaties waarin anders de brillenglazen zouden aandampen. 

Door een speciaal procédé worden waterdruppels verdeeld over het glasoppervlak als een vloeibare film, die de transparantie van de brillenglazen niet vermindert. Om de anti-dampbescherming en het reinigingsgemak te bewaren, hoort bij de brillenglazen een speciaal ontwikkeld doekje.

De Hoya Hi-Vision Anti-Fog is verkrijgbaar op de meeste Hoya brillenglazen.